Het verhaal achter je masker | Zaterdag 9 dec

Wanneer: Zaterdag 9 december
Kosten: gratis deelname, maar beperkt aantal plekken. Graag aanmelden via: http://bit.ly/2hw7TQI
Facebook evenement >>


Speel met taal en vertel je verhaal in de spokenword workshop Het verhaal achter je masker op 9 december als onderdeel van POWERMASK. Wat voel je bij een masker? Kracht, angst, woede of macht? Onder leiding van spoken-word artist Elten Kiene bezoek je de tentoonstelling en kies je een masker uit dat jou raakt en inspireert. Samen met andere taalfanaten ga je aan de slag met taal, ritme en timing, en kijk je als echte woordenkunstenaar met andere ogen naar (en door) het masker.

Met gastoptredens van Patrick Ribeiro (Productiehuis FLOW), Chery (SpraakuhlooS) en Swendeline Ersilia (Woorden Worden Zinnen).

Elten Kiene
Elten Kiene is spoken word-artiest, presentator, organisator, rapper en workshopdocent. Hij is mede-oprichter en -organisator van het platform Woorden Worden Zinnen (opgericht in 2010) en onderdeel van het hiphopcollectief Brandwerk (opgericht in 2010). Daarnaast is hij ambassadeur van de Bibliotheek AanZet en reisde hij voor het project Next Generation Speaks naar Liverpool, San Francisco en Johannesburg.


Tijd:
12 – 13 uur: rondleiding tentoonstelling
13 – 16 uur: workshop
16 – 18 uur: live performen