Hulp onderweg…

Bedankt voor de positieve reacties van allen, zowel op ons eiland(Dordrecht) als daarbuiten… Wij als gastheren van WWZ willen onze bezoekers natuurlijk een warm welkom heten in “Costa del Dordt”. De eerste editie kregen we veel feedback over het vinden van het Dolhuis. Om jullie een handje te helpen hangen wij hier en daar wat witte en blauwe ballonnen op…

Dwaal niet van het pad af en spread the word…

Routebeschrijving:
Het Dolhuis is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.
- Vanaf Dordrecht Centraal Station is het Dolhuis op loopafstand goed te bereiken (ca 10 min). Met de bus 4, 5 of 165 stapt u uit bij de halte ‘Stadskantoor’, aan de overzijde van het water (spuihaven) vindt u het Dolhuis.

Met auto uit richting Rotterdam.
- Vanaf A16 afslag 21 (Dordrecht-Centrum). Ga na 1.4 km rechtsaf de Laan der Verenigde Naties op richting Dordrecht-Centrum.Ga na 1 km schuin links de Wilgenbos,
Na 0.8 km bent u gearriveerd op de Spuiboulevard bij de Parkeergarage Spuihaven. Vanaf hier is het nog geen 2 minuten lopen naar het Dolhuis, aan de overkant van het water (spuihaven).

Met auto uit richting Breda.
- Vanaf A16 neem oprit Dordrecht-Centrum (afslag 21)Volg na 450 m op de Laan der Verenigde Naties naar links richting Dordrecht-Centrum. Ga na 1.7 km schuin links de Wilgenbos op Na 0.8 km bent u gearriveerd op de Spuiboulevard bij de Parkeergarage Spuihaven. Vanaf hier is het nog geen 2 minuten lopen naar het Dolhuis, aan de overkant van het water (spuihaven).

Met auto uit richting Parkeergarage Spuihaven.
Tarief € 1,- per uur, 18.00-03.00 uur en op zondag (m.u.v. koopzondag en koopavond) eenmalig € 1,-. Openingstijden:24 uur per dag geopend.

Googlemaps


Tot in de toekomst!