Woorden Worden Zinnen #64 | Warming Up Festival Tolhuistuin

Woorden Worden Zinnen is terug op zondag 24 oktober in de Tolhuistuin. Na een periode van gedwongen afwezigheid doorbreken we wederom de stilte en zijn we terug in de Tolhuistuin met een prachtige line-up. Dit keer zijn we onderdeel van het meerdaagse Warming Up Festival en sluiten we op gepaste wijze af met woordkunst in de breedste zin van het woord.

Daar waar woorden zinnen worden, wordt er geluisterd naar:
Sjaan Flikweert, Moze Naél, Mystery Guest, Galisha Nieves, BenzoKarim Babeth Fonchie, en Wessel Klootwijk,

Host: JNM
DJ: Mr. Winter

Zaal open: 18:30
Programma: 19:30 - 22:30

Locatie: Tuinzaal
Tickets: € 10,00 EUR

Warming Up Festival
Tolhuistuin is Warming Up. Net als de rest van de wereld. Maar wat betekent dat? Hoe willen we verder? En, wat doet het met ons? Kom er achter tijdens Warming Up festival 2021 in Tolhuistuin!

Warming Up Festival presenteert vijf dagen op rij een spannend programma met kunst, muziek, theater, talkshows, podcasts en spoken word. We gaan in gesprek met kunstenaars, politici, journalisten en activisten.
Op het programma staan o.a. Ruben Hein, Collectief Walden, Joya Mooi, Opening van Natuurgebied Noord, Woorden Worden Zinnen, Patrick Nederkoorn, Arita Baaijens, Gerson Main, Nieuwe Helden, WhyNot, FMNST, Bonte Hond, de Church of Climate Change, Rehearsing the Revolution, Anoek Nuyens, het Grote Straatberaad en een Activist Bootcamp met Anuna de Wever en Jerry Afriyie.

www.wearewarmingup.nl


------------------------------

Woorden Worden Zinnen is al 11 jaar hét platform voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Geniet van wisselende performers, poëzie, punchlines, muziek, exposities en lekker eten in een feel good setting.