Woorden Worden Zinnen X House Of Arts op zondag 30 april in Almere

Voor deze bijzondere middag worden 7 woordkunstenaars gekoppeld aan 7 van te voren gekozen kunstwerken. We dagen ze uit hun eigen interpretatie te geven aan het gekozen kunstwerk en hier een mooi stuk van te maken. Verwacht proza, poëzie, muziek, storytelling, kleinkunst, rap… you name it! En dat alles in een inspirerende omgeving.

Daar waar woorden zinnen worden, wordt er geluisterd naar:
Sandy Bosmans / Ray / Loulou Elisabettie / Nisha Anj / Sander de Coninck / l-deep / Yahmani Blackman

De middag zal door Elten Kiene (Ella...) worden gepresenteerd en door DJ m.r Winter muzikaal worden ondersteund.

Deuren open 14:00u (expo)
Showtime 15:00u

Tickets in de vvk: € 10,- / Aan de deur: € 12,50,-
Meteen bestellen doe je hier
Je zelf op aanwezig zetten op Facebook en zo op de hoogte blijven doe je hier

Met een ticket voor deze middag krijg je ook toegang tot de expositie ‘House of Arts’!

--

Over House Of Arts:
Dat Flevoland een plek is waar artistieke vernieuwing zich al jaren manifesteert weten weinigen. Dit is wat de hoofdtentoonstelling, House of Arts, onderstreept, met niet eerder getoond werk van zeven uit Flevoland afkomstige kunstenaars met verschillende disciplines, die op hun beurt veel hebben betekend voor de internationale kunstgemeenschap. KAF gaf ze carte blanche om zelf de tentoonstelling in te richten. De gedeelde leefomgeving van de kunstenaars is de verbindende factor, maar is dit in het werk terug te zien? En zijn er meer patronen en gemeenschappelijke kenmerken te ontdekken? De bezoeker bepaalt. Van in het oog springende street art door veelgeprezen guerrillacollectief Kamp Seedorf, de grensverleggende, bouwtechnische, vormen van gerenommeerd architect René van Zuuk, tot Fransje Killaars, die veel opzien baart met haar felgekleurde en driedimensionale installaties van textiel.

--

Over Woorden Worden Zinnen:
Woorden Worden Zinnen is een laagdrempelig platform en een podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Het concept startte in 2010 door initiatief van het creatieve ondernemersduo Wes?! (Wesley Loos) & Ella... (Elten Kiene) en biedt podium aan woordkunstenaars met een positieve state of mind. Met beers & bites in de hand kun je genieten van wisselende performers, poëzie, punchlines, cabaret, muziek en exposities op unieke locaties in een feel good setting in de Randstad.

Woorden Worden Zinnen organiseerde eerder succesvolle avonden in het Dolhuis (Dordrecht), De Bibliotheek Schiedam, De nieuwe Bibliotheek (Almere), BIRD (Rotterdam) en de Boekenberg Spijkenisse. Daarnaast werd het concept geprogrammeerd tijdens Parksessies in Haarlem, Het Kunstenaarsbal in Amsterdam, het jongerenpodium van Boek & Bal Schiedam, Bevrijdingsfestival Rotterdam en is in samenwerking met Paginagroots & Poetry Circle 010 het literaire festival Woordnacht in Rotterdam georganiseerd.

Tijdens vorige edities van Woorden Worden Zinnen waren ook internationale woordkunstenaas te gast, onder andere: Anthony Joseph (Trinidad/Groot-Brittannië), Amir Sulaiman (VS), Liza Garza (VS), B.A.N.G (UK), Mon (België), Elli (België), Ten Adem (België), Bocafloja (MEX), Shihan (VS), Seckou (BE) en meer....

Woordkunstenaars uit eigen land die voorgingen: Typhoon, Akwasi, Derek Otte, Justin Samgar, Sevdaliza, Raja Felgata, Rosa Ana, Howard Komproe, Jan Jaap van der Wal, KaasCouse, Unorthadox, Juiceisdunaam, Rico (OpgeZwolle), Guus van der Steen, Elfie Tromp, Gijs Ter Haar, Stryder, Zanillya, Feliciana, Kelvin Muïs, Quincy Gario, Pam Feather, Mutiara tec, Gino van Weenen en nog veel meer...