WWZ X North Sea Round Town

Van intieme concerten in huiskamers en schijnbaar toevallige jamsessies op buitenpleinen langs optredens in restaurants en cafés tot uitbundige shows op locaties waaronder Bird en LantarenVenster. North Sea Round Town maakt van Rotterdam één groot muziekspektakel met voornamelijk gratis toegankelijke optredens. De stad warmt iedere dag iets meer op, om te eindigen met een grote knaller: het North Sea Jazz Festival in Ahoy Rotterdam.

Natuurlijk mag Woorden Worden Zinnen niet zo’n tof concept ontbreken! Op 2 en 4 juli gaan wij de samenwerking aan met Roots & Routes en Codarts. Verwacht een warme avond vol jazz, pop, rock, latin, hiphop, fusion en poetry.

---------------

Op donderdag 2 juli FAT EASY GREY + WWZ Poets
FAT: een brede en krachtige sound. EASY: de rust in het spelen en het luisteren naar elkaar. GREY: het mengen van tegenpolen en het mixen van verschillende muziekstijlen. Verwacht een combinatie van jazz, pop, rock, latin, hiphop en fusion!

Line-up: Jelle Roozenburg (gitaar), Stan de Kwaadsteniet (toetsen), Yannick de Soomer (bas) en Davy Henket (drums)
WWZ Poets: TBA

---------------

Op zaterdag 4 juli JIMMI HUETING TRIO + WWZ Poets
In 2015 ontving Jimmi (foto) de Erasmus Jazz Prijs. Een prijs voor opvallend talent aan de jazzafdeling van Codarts Rotterdam. De drummer componeert en experimenteert met live elektronica. Tijdens dit concert wordt ‘spoken word’ toegevoegd aan zijn muziek, een bijzondere voordracht van literatuur.

Line-up jazztrio: Jimmi Hueting (drums), Koen Schalkwijk (piano) en Alessandro Fongaro (bas)
WWZ Poets: TBA

Zorg dat je erbij bent!
Locatie: Jazzcafé Dizzy
's-Gravendijkwal 127-A
3021 EK Rotterdam
Aanvang: 21:00u
Entree: Gratis!