Schrijf je in voor de Spoken word Workshop / Graag Gezien in het Dordrechts Museum!

Wie een passie heeft voor kunst en taal kan zondag 25 januari 2015 een speciale workshop Spoken word & poetry volgen in het Dordrechts Museum. Laat je inspireren door de kunstwerken in de tentoonstelling Graag Gezien en maak een gedicht bij je favoriete schilderij. Kijk met andere ogen naar kunst, zet je creativiteit op papier en draag je eigen gedicht op bijzondere wijze voor.

De workshop is in het kader van de tentoonstelling Graag Gezien. Met deze tentoonstelling zet het Dordrechts Museum tot en met 1 maart 2015 ruim honderd van de ‘verborgen schatten’ in de schijnwerpers. Bezoekers kozen hun favoriete kunstwerken met als resultaat een verrassende tentoonstelling waarin schilderijen, tekeningen en prenten elkaar afwisselen.

Tijdens de workshop Spoken word & poetry bezoek je samen met Elten Kiene de tentoonstelling en maak je vervolgens een gedicht bij het kunstwerk dat jou het meest aanspreekt of raakt. Wie wil, kan zijn gedicht vervolgens op originele wijze voordragen.

Aanmelden kan tot 16 januari 2015 via www.dordrechtsmuseum.nl/tickets. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Deelnemers krijgen €2,50 korting op de Woorden Worden Zinnen avond op 8 maart 2015 in het Dolhuis, Dordrecht.