Woorden Worden Zinnen tijdens Winternachten in het Paard Den Haag

Geniet in PAARD van performers, poëzie, punchlines, muziek, exposities, beers & bites in een feel-good setting tijdens de Winternachten-editie van Woorden Worden Zinnen dit keer in de Grote Zaal.

We starten het jaar groots met een spraakmakend programma vol met woordkunstenaars uit binnen- en buitenland. Verwacht al op voorhand een hoogtepunt van 2020: rapper Sticks (bekend van o.a. Opgezwolle, Fakkelbrigade en duo-act Rico & Sticks) met een unieke performance vol eigen werk en nieuwe teksten!

" Want daar waar woorden zinnen worden, wordt er geluisterd. "

- Programma -
Sticks (NL)
Cynthia McLeod (Suriname)
Jolyn Phillips (Zuid-Afrika)
Çağla Meknuze (Turkije)
Rosabelle Illes (Aruba)
Roberta Petzoldt (NL)
Jesse Laport (NL)
Guus van der Steen (NL)
Marco Martens (NL)
Benzokarim (NL)

Host: Elten Kiene
DJ: Mr. Winter

& versjes om mee naar huis te nemen door Quin Kempees

- Tickets -
Pre-sale 20,- (incl. fee)
➔ Verkrijgbaar via: www.paard.nl/event/wwz-winternachtenfestival2020

- Woorden Worden Zinnen -
Woorden Worden Zinnen is hét laagdrempelige platform en podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord.
www.woordenwordenzinnen.nl

- Winternachten Festival -
25th Winternachten international literature festival The Hague viert zijn 25-jarig bestaan met een feestelijke editie! Met ruim honderd schrijvers, dichters en spoken word-artiesten uit binnen- en buitenland. Met voordrachten, proza, poëzie en spoken word, boekinterviews, actuele gesprekken, films en muziek. Van 15 tot en met 19 januari 2020 is Winternachten te vinden in theaters, bibliotheken en scholen door heel Den Haag. Informatie en tickets: www.writersunlimited.nl.

De jubileumeditie geeft bijzondere aandacht aan bevrijding, en specifiek: het dekoloniseren van het westerse denken. Hoe vrij is onze geest, wat betekent die vrijheid en zijn we werkelijk vrij of gevangen in de kaders van onze cultuur, maatschappij en geschiedenis? Met dit thema legt het festival onder meer ook een verbinding met zijn eerste edities, toen de relatie van Nederland met Indonesië, Suriname, de Antillen en Zuid-Afrika centraal stond.

- Powered by -
Deze avond is mede mogelijk gemaakt door GUAP.
www.guap070.nl