Woorden worden zinnen was zinnig

Geschreven door Scharco www.idordt.nl

Wes en Ella hebben dus wel vrienden. Veel vrienden, veel leuke vrienden en veel leuke mooie-meisjes-vrienden. Wes en Ella hadden een feestje georganiseerd, Woorden worden zinnen.


Veel in zich voor een mislukte avond

De avond had veel in zich om een mislukte avond te worden. SpokenWord op zondagavond en dan ook nog eens vijf euro vragen is vragen om een lege zaal. Maar de zaal was goed gevuld. Voor het podium was het huiselijk ingericht met zitzakken een salontafel en kaarsjes. Gezellig hoor. Het multiCulti publiek luisterde aandachtig naar de voordrachten, de hiphop en de muziek. Af en toe werd een beetje gedanst.

enorm relaxed
Wat me vooral opviel was dat iedereen zo relaxed was. En niet omdat iedereen zo enorm stoned was. Nee, gewoon omdat het publiek zin had in deze avond en zich gewoon vermaakte. Weinig haantjes, weinig testosteron-bommetjes gezien.

Wel erg lyrisch
Ik ben misschien enigzins lyrisch maar onze toekomst zat afgelopen zondag in het Dolhuis. Geef Wes en Ella een zak subsidie (niet te veel, daar worden ze lui van) en laat ze hun feestjes organiseren. Ik was niet bij het andere literaire feestje, het feest der letteren in het CBK van afgelopen vrijdag maar ik kan me niet voorstellen dat daar net zoveel positieve energie de zaal doorzweefde als hier.

2 berichten

  1. v says:

    was a super night. geen haantjes gedrag. heerlijk. thX! can be used as an example. bless!

  2. Madalena Koprulu says:

    was a super night. geen haantjes gedrag. heerlijk. thX! can be used as an example. bless!
    +1